Waarom?

Anderen succesvoller maken geeft mij energie

Impact! dat is wat mij drijft. Ik wil graag impact hebben bij wat ik doe. Ik geloof dat mijn impact het grootst is wanneer ik kennis en ervaring kan delen en zo andere mensen succesvoller kan maken.

Daarnaast weet ik ook hoe 'eenzaam' het soms kan zijn als CEO. Dan is het fijn om een coach te hebben waar je mee kunt sparren. Iemand die een klankbord kan zijn, je uit kan dagen en een inpiratiebron is.

Over Volk Coaching & Consulting

Maak niet dezelfde fouten die ik al heb gemaakt

Leren van de fouten van anderen is een hele snelle en 'goedkope' manier om te leren! Ik heb al veel fouten gemaakt en wil die graag delen, zodat jij ze niet hoeft te maken. Work Smart, not Hard! 

Ik heb 3 keer een bedrijf (lees: een team) opgebouwd (2x tot 50 mensen en 1x tot 100 mensen) en heel veel geleerd van de fouten gemaakt die ik heb gemaakt. Gelukkig ook veel geleerd van de dingen die juist heel erg goed werkten! Wanneer ik met ondernemers praat hoor ik vaak verhalen waarbij ze precies dezelfde fouten aan het maken zijn of gaan maken ... dat is echt zonde!

Successfully running a business is above all “making as few (unnecessary) mistakes as possible,” so that the speed remains high in achieving your goals!

Groei per jaar

Doelen realiseren

We all make mistakes, and that OK when we are learning
10
JAAR ERVARING
Wat ik doe

Coaching & Consulting met Impact

Coaching

Gedreven door Ondernemerspassie en Kernwaarden

Mijn kernwaarden zijn mijn houvast

Kernwaarden zijn soms lastig te omschrijven. Het is dat 'gevoel' dat mensen 'bij elkaar horen'. Voor mij zijn de kernwaarden altijd een belangrijke driver geweest in de gehele bedrijfsvoering van de verschillende bedrijven. Wanneer mijn kernwaarden niet aansluiten bij die van jou, is de kans heel klein dat wij gaan samenwerken, omdat er geen 'klik', geen goede chemie zal zijn.

Be Loved

Exceed Expectations

Smart Innovation

Team Up

Wat levert het jou op?

Meer rust, plezier en geld; Minder werken & stress

Mooie beloftes! Kunnen die waargemaakt worden? Jazeker!! Het is niet alleen mijn ervaring, maar ook de ervaring van vrijwel elke ondernemer die een goede coach heeft gehad. En ja, ik heb ook die 80-urige werk-weken gehad en werd niet echt blij als anderen dan 'bijdehand' gaan zijn door te vertellen dat dat niet nodig is .....

Terug naar de kern van jouw ondernemen, betere focus op wat echt belangrijk is en het juiste ritme om jouw doelen elke kwartaal weer te realiseren. 

Meer rust, Minder stress70%
Meer plezier en geld85%
Meer focus95%
Team with coach
Mijn sterktes en specialiteiten

Een fantastisch Team als basis van Success

Mensen vertellen mij dat ik heel erg hoog in de energie zit. Die energie motiveert, inspireert en enthousiasmeert mensen en teams. Ik heb voor mijn eerste 2 bedrijven een team tot 50 mensen gebouwd en de 3e keer tot een groep van 100 mensen.

Het is super fascinerend hoe de dynamiek verandert (en hoort te veranderen) van een groepje van 10-20 naar 30 .... en dan die hele moeilijke sprong naar 50.

De sprong naar 50 zie ik vaak met veel frustratie helemaal misgaan! Het is echt een ander bedrijf met 50 mensen, die zullen mooeten wennen dat er 'processen en procedures' komen die voor het team werken. Als CEO en Founder vond ik bij 50 het allermoeilijkste: Loslaten (!) en vertrouwen op je Management Team.

 

De sprong van 50 naar 100 mensen is ook weer enorm, waarbij de kans bestaat op frictie tussen de 'eerste 50' mensen en de 'tweede 50'. Er ontstaat een echte 'organisatie' met de bijbehorende voor- en en nadelen. Dit vraagt in veel gevallen een ander soort leiderschap.

Mijn sterkte is jou te begeleiden in deze groeifasen en samen de teams zo optimaal mogelijk te laten presteren! 

Groei per jaar

Groei per jaar

School of bluestripe yellow snappers showing the Team makes a difference, not an individual person
Testimonials

Wat anderen over mij vertellen

image
image
image
dots background
Bedrijven

Bedrijven waarvoor ik (grote en kleine) projecten heb gedaan