Waarom?

Andere mensen succesvoller maken geeft mij energie

Invloed! op u en uw bedrijf! Dat is mijn belangrijkste drijfveer in wat ik doe. Ik wil een positieve impact hebben voor de mensen en bedrijven waarvoor ik werk. Ik geloof dat mijn impact het grootst is als ik mijn ervaring en kennis met andere mensen deel, en daardoor andere mensen succesvoller maak.

Daarnaast weet ik hoe ‘eenzaam’ CEO zijn soms kan zijn. Dan is het fijn om een coach te hebben waarmee je je gedachten kunt delen. Iemand die erbij is geweest, feedback geeft, je uitdaagt en een bron van inspiratie voor je kan zijn.

CxO Alchemist Academie

Ontgrendel ongeëvenaarde groei en invloed als leider met de CxO Alchemist Academy. Verbeter uw strategische netwerken, verbeter uw rekruteringsproces en blijf voorop met geavanceerde inzichten op maat voor topmanagers.

Team Alchemist Academie

Transformeer de dynamiek en prestaties van uw team met de Team Alchemist Academy. Ervaar de kracht van het samenhangend stellen van doelen, inspirerende KPI's en bewezen ScalingUp-methodologieën om een cultuur van groei en succes te bevorderen.

"Alchemist: een persoon die iets transformeert of creëert via een schijnbaar magisch proces"

Transformeer uw LinkedIn-invloed!

Schrijf u in voor de gratis LinkedIn-evenementen:

Introductie van de CxO Alchemist LinkedIn-cursus en het CEO Mastery-programma

🌟 Ontdek de transformerende kracht van LinkedIn voor CxO's met onze CxO Alchemist LinkedIn Cursus. Leer strategieën om uw invloed te vergroten en resultaten te behalen.

🎥 Bekijk onze uitlegvideo om te begrijpen hoe deze cursus uw professionele aanwezigheid en netwerkvaardigheden kan verbeteren.

🚀 Ontdek daarnaast ons CEO Mastery Program, ontworpen om u op de hoogte te houden en voorop te blijven lopen. Blijf op de hoogte van de nieuwste AI- en leiderschapstrends via onze beknopte, impactvolle sessies.

👇 Voor gedetailleerde informatie over dit innovatieve aanbod, bekijk het gedeelte 'Diensten' hieronder of navigeer naar het menu 'Diensten'.

Over Volk Coaching & Consulting

Maak niet dezelfde fouten die ik al heb gemaakt

Leren van de fouten van anderen is een hele snelle en ‘goedkope’ manier om te leren! Ik heb tijdens mijn carrière veel fouten gemaakt die ik graag deel, dus die hoef je niet zelf te maken. Werk slim, niet hard!

Ik heb de mogelijkheid gehad om 3 teams (lees: bedrijven) op te bouwen (2x tot 50 personen en 1x tot 100 personen) en veel geleerd van fouten, die ik de volgende keer dan beter deed. Gelukkig ging er ook veel goed, dat is ook voor jou fijn om te weten.

Als ik ondernemers hoor praten, hoor ik vaak verhalen waarin zij dezelfde (basis)fouten maken. Het is heel logisch, aangezien de meesten van hen nieuw zijn als ondernemer, maar het is zo'n gemiste kans!

Succesvol ondernemen is bovenal ‘zo min mogelijk (onnodige) fouten maken’, zodat de snelheid hoog blijft in het behalen van je doelen!

Succesvol ondernemen is vooral 'zo min mogelijk (onnodige) fouten maken', zodat de snelheid hoog blijft bij het realiseren van je doelen!

Jaarlijkse groei

Doelen realiseren

We all make mistakes, and that OK when we are learning
10
JAREN ERVARING
Wat ik doe

CxO en teamcoaching met hoge impact

"Alchemist: een persoon die iets transformeert of creëert via een schijnbaar magisch proces"

Gedreven door ondernemerspassie en kernwaarden

Mijn kernwaarden zijn mijn hoekstenen

Kernwaarden zijn soms lastig te omschrijven. het is dat 'gevoel' dat mensen 'bij elkaar of bij een groep horen'. Voor mij zijn Kernwaarden altijd een belangrijke drijfveer geweest in mijn totale manier van werken van de verschillende bedrijven. Mochten mijn Kernwaarden niet aansluiten bij jouw Kernwaarden, dan is de kans klein dat we gaan samenwerken, aangezien de kans klein is dat we wel de 'chemie' hebben die nodig is voor een goede samenwerking.

Wees geliefd

Overtref de verwachtingen

Slimme innovatie

Team-up

Jouw voordelen?

Meer ontspannen, plezier en geld; Minder werk en stress

Mooie beloftes! Kan dit geleverd worden? Ja! zeker! Het is niet alleen mijn ervaring, maar ook de ervaring van vrijwel iedere ondernemer die een geweldige coach had. En ja, ik had ook die 80-urige werkweek en vond het niet zo leuk als andere mensen slim en grappig probeerden te zijn door te zeggen dat zo hard werken niet nodig was.....

Terug naar de kern van je ondernemerschap, een betere focus op dingen die echt belangrijk zijn en het juiste ritme om elk kwartaal de juiste dingen te doen om je doelen te realiseren.

Meer ontspannen, minder stress70%
Meer plezier en geld85%
Meer aandacht95%
Team with coach
Mijn kracht en specialisatie

Een fantastisch Team als basis van uw Succes

Mensen die met mij hebben gewerkt, vertellen mij dat ik een zeer hoog energieniveau heb. Die energie motiveert, inspireert andere mensen en teams die enthousiaster worden. Ik bouwde teams tot 50 personen voor mijn eerste 2 bedrijven en tot 100 personen voor de derde keer.

Het is super fascinerend om te zien hoe de dynamiek in het bedrijf verandert (en zou moeten veranderen) als je bedrijf groeit van een groep van 10-20 mensen naar 30…. en dan die hele harde sprong naar de top 50 mensen.

Helaas zie ik dat veel bedrijven flink falen in deze sprong naar 50 medewerkers! Het is echt een ander bedrijf met 50 mensen, en het team zal moeten wennen aan nieuwe dingen als 'processen en procedures', en leren dat die er zijn om te helpen. Als CEO en oprichter vond ik het moeilijkste wat ik op het niveau van 50 mensen kon doen, 'dingen loslaten' en het managementteam vertrouwen.

Ook de sprong van 50 naar 100 is weer vol risico's, waarbij er sprake kan zijn van een 'spanning' tussen de 'eerste 50' en de 'laatste 50' mensen. Er begint een echte organisatie te komen, met alle voor- en nadelen die daarbij komen kijken.

Dit vergt vaak een andere leiderschapsstijl.

Het is mijn kracht om u te ondersteunen en begeleiden in de verschillende groeifases en u te helpen uw teams optimaal te laten presteren!

Jaarlijkse groei

Jaarlijkse groei

School of bluestripe yellow snappers showing the Team makes a difference, not an individual person
Getuigenissen

Wat anderen over mij zeggen

image
image
image
dots background
Bedrijven

Bedrijven waarvoor ik (grote en kleine) projecten heb gedaan